Összefoglaló a 2021-es tavaszi félévről

 A 2021-es tavaszi félévet sajnos teljes egészében online kellett lebonyolítanunk, azonban így is számos programon vehettek részt diákszervezetünk tagjai. 

A szokásos KDSZ Keddeken lehetőségünk volt a Közpolfogások keretein belül kibeszélni a legérdekesebb közpolitikai témákat. Emellett megrendezésre került alumni-előadássorozatunk, ahol a KDSZ korábbi tagjai mutatták be karrierjüket és tartottak előadást hozzájuk közelálló témákról.

Februárban egy sikeres online nagyelőadást is lebonyolítottunk, amelyen Bod Péter Ákos tanár úr adott elő a több, mint 140 fős hallgatóság számára. A félév második felében a Közpolitika Intézet segítségével megtartottuk a Közpolitika Alapjai kurzust, amely során a diákszervezet tagsága az intézet oktatóinak segítségével betekintést nyerhetett a közpolitika működésébe.

A félév végén egy éves kihagyás után ismét megrendezésre került a KDSZ Szakmai Konferencia, ahol a KDSZ tagjai adhattak elő az általuk kutatott témákról. A szakmai programok mellett online közösségi programokat is tartottunk a félévben, mint például a Kvízest, vagy épp a Honfoglaló-bajnokság. 

Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát a félév során, és nyáron remélhetőleg már személyesen is viszontláthatjuk egymást!