Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október, 2018

Az intézményi bizalom és az elvándorlás kapcsolata 2018.10.24.

A KDSZ Szerda keretein belül volt szerencsék vendégül látni Golovics József tanárurat, az Összehasonlító és Intézményi Gazdaságtan tanszék oktatóját. Előadásában megismerkedhettünk az elvándorlás és az intézményi bizalom kapcsolatával, majd közösen megbeszéltük ezek tanulságait.

Közpolitika alapjai I. 2018.10.17

Köszönjük mindenkinek, aki eljött az első közpolitika alapjai körünkre. Az új tagjaink megismerkedhettek a közpolitika alapfogalmaival, majd pedig egy tanulságos tárgyalásszimuláción vettünk részt.

Bevonó buli 2018.10.11

Sziasztok! Nagyon sikeres tagtoborzáson vagyunk túl. Köszönjük mindenkinek a munkáját, aki részt vett ebben a folyamatban. A bevonó buli arról is meggyőzött minket, hogy lesz, aki tovább viszi a KDSZ hagyományait az új csapatból is. Reméljük minél több új tagunkat látjuk viszont a jövő heti KDSZ Szerdán, és a régiekre is nagyon számítunk. Üdvözlettel, Az elnökség 

Vitaest I. 2018.10.03.

Megrendeztük az idei első vitaestet brit parlamenti stílusban, végülis a kormányoldal győzelemével zárult a vita, ami az IMF világban betöltött szerepéről szólt.