Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április, 2020

Sorozatkibeszélő: Kártyavár 2020. 04. 28.

A 12. hétre közös sorozatkibeszélést terveztünk a Kártyavár első évadával kapcsolatban. Közpolitikával foglalkozó szervezet révén fontosnak tartottuk, egy az amerikai politikai rendszert belülről bemutató sorozat közös kibeszélést.

Technológia és hozzáférés - Veress József előadása 2020.04.21.

A Kapitalizmus jövője félév keretében sikerült az Ms Teams rendszeren keresztül meg rendezni a Technológiai és hozzáférés előadást Veress Józsefnek, egyetemünk oktatójának a segítségével. Az előadás nagyon interaktív volt, így nagyon sok kérdést tudtunk megbeszélni a technológia hatásaival és a koronavírus következtében formálódó új világgal kapcsolatban. 

Filmest: A nagy dobás - A 2008-as válság kibeszélése 2020.04.14.

A KDSZ keretein belül sor került az első filmestre, ahol a szavazás eredményeképpen A nagy dobás című filmet kellett mindenkinek megnéznie, majd erről beszélgettünk az Ms. Teams csoportunkban. A film a 2008-as válságról szól, így nagyon sokat beszéltük a mai és az akkori válság összehasonlításáról is. 

Videó party: Klímapolitikai dilemmák 2020.04.07.

A KDSZ a TÁV programunk keretében most Videó Partyt tartott, ahol Bartus Gábor Klímapolitikai dillemák című videóját néztük meg. Ezekután az Ms Teamsen keresztül meg is beszéltük a videó tanulságait és nagyon érdekes eszmecserét folytattunk a klíma változásról. 

KDSZ Honfoglaló Házibajnokság 2020.03.31.

A KDSZ keretein belül első ízben sikerült Honfoglaló házibajnokságot szerveznünk. A győztes idén komoly küzdelmekben Varga Zsombor lett. Gratulálunk!