Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november, 2018

III. Közpolfogás 2018.11.28

Megtartottuk idei utolsó Közpolfogásunkat, ahol szóba került az Európai Ügyészség témája mellett, Gruevszki-ügy, a munka törvény könyvének módosítása és a Brexit is.

Vitaest II. 2018.11.21.

Megrendeztük a második vitakört is, a csata ezúttal a gyermek munkáról szólt. Végül a kormányoldal nyerte a vitát, de az ellenzék is szépen helytállt. Sok nevetés és kiváló szónoklatok jellemezték az estét.

Látogatás a Miniszterelnöki Programirodában 2018.11.16.

Kép
A KDSZ újra látogatáson járt, idén a Miniszterelnöki Programirodában jártunk, ahol nagyon sok érdekességet meg tudhattunk arról, hogyan működik a kormányfő felkészítése és hogy müködik az élet a kormányzat csúcsán.

II. Közpolitika alapjai 2018.11.14.

Újra közpol alapjai kört tarottunk, ahol megismertük a közpoltikai döntések ideáltipikus folyamatát. Majd ezt egy-két konkrét témára vetítve is megvizsgáltuk. Beszéltünk a szmog és a wage gap problémaköréről.

Lézerharc 2018.11.08.

A KDSZ újra a harcmezőre szállt. Két csapatban, nagy ütközeteket vívtunk a Visegrád utcai lézerharc pályán. Az biztos, hogy mindenki nagy élményekkel távozott.  A zöld csapat egyik tagja talán túl hősiesen is küzdött, így a János kórházban ért véget az estéje. Azóta persze minden rendben a KDSZ újra egységes és újult erővel lép a közpoltika harcterére. 

II. Közpolfogás 2018.11.07.

Ismét nagysikerű közpolfogást rendeztünk a KDSZ Szerda keretein belül. Volt szó a Budapesti főpolgármester választásról, a hajléktalanságról, a lakástakarékokról és a legújabb nemzeti konzultációról is.