Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember, 2019

KDSZ Infoest 2019.09.24

A KDSZ a Tagfelvétel elősegítése érdekében Infóestet tartott, ahol az új érdeklődőknek mutattuk be  szervezetet, majd egy kötetlenebb formában folytattuk az estét egy pohár sör mellett.

Vitaest I. 2019.09.17.

A mostani héten a KDSZ Kedd keretében Vitakört tartottunk, ahol az önkormányzati választásokra tekintettel a települések részvételi költségvetését vitattuk meg. A kormányzat és az ellenzék komoly csatát vívott, de végül az ellenzék győzedelmeskedett. Mindenki nagyon jól állta a sarat, igazi politikusi beszédeket hallhattunk a vita során.

Évnyitó gyűlés és Közpolfogás 2019.09.10.

Megrendeztük a félév első szakmai estjét, ahol az elnökség bemutatta az őszre tervezett programokat, emellett elindítottuk a két elnökséget segítő Team működését is. Az évnyitás után a hagyományos Közpolfogásra került sor, ahol izgalmas aktuális közpolitikai témákról vitatkoztunk, így például az önkormányzati választásokról több szemszögből és  Brexitről is. A szakmai találkozó után kötetlenebb formában folytattuk a beszélgetést az Albert bárban, ahol felelevenítésre kerültek a nyári tábor elfeledett emlékei.

Tagfelvétel 2019 ősz

Minden szakról és karról várjuk a közpolitika iránt érdeklődő hallgatókat, akik szeretnének egy összetartó, szakmai és baráti közösség tagjai lenni. A Csatlakoznék gomb megnyomásával eléritek a tagfelvételi ívünket! CSATLAKOZNÉK!