Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december, 2018

Évzáró gyűlés 2018.12.12.

Tisztelt Tagság! A KDSZ - Közgazdászok a közpolitikában lezárta az idei őszi félévét egy közös évzáró gyűlésen. Az elnökség úgy érzete ez a félév nagyon sikeres volt, sok tekintetben előreléptünk az előző évekhez képest. Nagy sikert értünk el a tagfelvétel során, kiváló szakmai programokat szerveztünk, és amire még büszkék vagyunk, hogy az új tagokat is sikerült integrálnunk ebbe az egyre összetartóbb baráti közösségbe A Ti véleményeteket is felmértük, és úgy gondoltátok, hogy a KDSZ fejlődött, ugyanakkor megfogalmaztatok javaslatokat és kritikákat is. Az Elnökség ezen tanácsokat megfogadva fogja a jövő félévet megtervezni, és ahhoz, hogy ez még sikeresebb legyen kérünk Titeket, hogy az idei évnél is aktívabbak legyetek és vegyetek részt még több szervezésben, hiszen csak együtt tudunk igazán nagy sikereket elérni. Üdvözlettel,  Az Elnökség 

Közpolitika alapjai III. 2018.12.05.

Megrendezésre került az idei utolsó Közpolitika alapjai kör, ahol egy gyakorlati közpolitikai döntés hátterét elemzetük közpolos szemmel és együtt fejtettük fel a mögötte húzódó érdekeket, érdekcsoportokat és próbáltuk értelmezni a döntés mögött rejlő motivációkat. Köszönjük Áron idei munkáját a Közpol kör szevezésében!

KDSZ Színház 2018.12.02.

Kép
A KDSZ a a kulturális vonalunk erősítése érdekében színház látogatást tett, méghozzá a Játékszínben az Életrevalókat néztük meg. Vegyes élményekel távoztunk, volt akinek tetszett, s volt akinek nem, viszont hasonló kulturális programokat a jövőben is tervezünk.

KDSZ Karácsony 2018.12.01.

Kép
KDSZ Karácsony Idén is megrendezésre került a hagyományos KDSZ Karácsony, idén Nemesi Péter és Nadobán Zoltán látott minket vendégül. A hagyományokhoz híven idén is megjelent a télapó köreinkben, bár az ajándékot otthon felejtette. Az este, a szomszédok lelki világának megzavarása után, a Medikus Caféban folytatódott, itt őrült csocsó bajnokágra került sor. Újra játszottuk a 2006-os kormányon belüli csatákat az SZDSZ és MSZP színeiben, a nagy izgalomban még egy sör is kiborult. Innen az éjszaka még keményebb fele következett, amelyet jobb is ha a feledés homálya takar, de annyi bizonyos, volt Grund, volt ivás, volt tánc, pedig néha nem kellett volna, és valaki a falat is újrafestette. Összességében egy kiváló előkarácsonyt tudhatunk magunk mögött. A kép nagyon nehezen készült el, szóval értékeljétek: