Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április, 2021

Hajnal György előadása 2021.04.29.

Kép
 Közpolitika alapjai kurzusunk záróalkalmán Hajnal György tanár úr, a Gazdaság- és Közpolitika Intézet vezetője tartott számunkra érdekes és színvonalas előadást a közpolitikák szakmaiságáról és átpolitizáltságáról, amelyet ezúton is köszönünk!

Kemény Kornél előadása 2021.04.27.

Kép
 Alumni-előadássorozatunk utolsó alkalmán Kemény Kornél, a KDSZ korábbi elnöke érkezett hozzánk, és a startupokról, illetve a közösségi finanszírozásról tartott érdekes előadást, amelyet ezúton is köszönünk!

Kádár Krisztián előadása 2021.04.22.

Kép
 Közpolitika alapjai kurzusunk második előadásán Kádár Krisztián tanár úr adott elő az állammal szembeni attitűdökről. A színvonalas és érdekes előadást ezúton is köszönjük!

Vers Ádám előadása 2021.04.20.

Kép
 A héten alumni-előadássorozatunk keretein belül a KDSZ alapító elnöke, a jelenleg a miniszterelnökségen dolgozó Vers Ádám adott elő karrierjéről és munkájáról, illetve válaszolt a felmerülő kérdésekre. Az érdekes beszélgetést ezúton is köszönjük!

Bartha Attila előadása 2021.04.15.

Kép
 A héten megkezdődött a közpolitika alapjait bemutató előadássorozatunk, amelyet a Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék segítségével rendezünk meg. Elsőként Bartha Attila tanár úr adott elő a közpolitikai változásról és reformokról, az érdekes és színvonalas előadást ezúton is köszönjük!

Retezi Richárd előadása 2021.04.13.

Kép
 Alumni-előadássorozatunk harmadik alkalmán Retezi Richárd, a KDSZ korábbi alelnöke mutatta be karrierjét, illetve tartott előadást a mesterséges intelligencia gyakorlati alkalmazásairól. A színvonalas és érdekes előadást ezúton is köszönjük!